Het programma

2 shows op 2 verschillende stations

Disco Classics is al meer dan 5 jaar iedere week te beluisteren op verschillende stations.

Meer dan 5 jaar geleden begon ons programma 1 keer per maand op de Donderdagavond bij RTW Waddinxveen. Al gauw werd het een wekelijks programma en verschoof het naar de Zaterdagavond.

Nu is Disco Classics iedere zaterdagavond van 19:00 tot 22:00 te horen op SOB FM en RADIO 182. Let wel: dit zijn 2 afzonderlijke shows!

Disco Classics is onderscheidend en altijd verrassend!

Zo trakteren we je vaak op specials rondom een thema, artiest of groep. Daarnaast draaien we nagenoeg alleen 12 inches, dus de lange versies die je alleen in de discotheken hoorde. En ja: ook als die 12 inch een kwartier duurt, draaien we de plaat helemaal.

Bij Disco Classics draaien we graag remixen en speciale versies, vaak unieke exemplaren die je nergens anders hoort. We verrassen je graag. Daarbij kijken we verder dan alleen de seventies en eighties. Ook in de nineties, zero’s en het heden wordt nog dikke disco gemaakt. Ook dat laten we graag horen.

Uiteraard kun je Disco Classics altijd luisteren wanneer het jou uitkomt.

Kijk hier eens op de podcastpagina. Er staat met dan 300 uur disco online. Je kunt dus elke dag genieten van de danshits van toen!

Luister naar de stream van SOB FM

SOB-FM-Stream

Luister naar de stream van RADIO 182

Radio-182-Stream